Kasindolska 56, Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Radno Vrijeme: PON-PET 09:00 - 17:00
15+ Napravljeno Bazena
50+ Popravljeno Bazena
80+ Očišćeno Bazena
10+ Zadovoljnih Korisnika
Naša dostignuća
Vaše planiranje i bezbjedno korištenje bazena je sada naša zadaća!

Kako je sezona bazena pred vratima, vrijeme je da pripremite svoj bazen za ljetnu upotrebu. Dozvolite nam da uradimo sav dosadan posao za vas. Bilo da je vaš bazen veliki ili mali, otvaranje bazena činimo bez stresa i praktičnim!

Predstavljamo vam kompaniju Unipools - vaš pouzdani partner!
Pomažemo ljudima da uživaju u vodi pružanjem bazenskih usluga
Smješteni smo u prelijepom Sarajevu, na adresi Kasnidolska 56, naša firma je specijalizirana za pružanje vrhunskih usluga u vezi s bazenima. Usluge koje nudimo su:
  • Prodaja bazenske opreme: Naša bogata ponuda bazenske opreme uključuje sve što vam je potrebno za održavanje i upravljanje vašim bazenom. Bez obzira jeste li vlasnik privatnog bazena ili upravitelj javnog kompleksa, osiguravamo vrhunske proizvode koji će zadovoljiti vaše potrebe.
  • Planiranje i izgradnja betonskih bazena: Naš tim stručnjaka ima iskustvo u projektiranju i izgradnji betonskih bazena. Bez obzira na veličinu ili oblik bazena koji želite, mi ćemo pružiti visokokvalitetnu izgradnju koja će trajati dugi niz godina.
  • Planiranje i ugradnja lajnerskih bazena: Lajnerski bazeni predstavljaju odličan izbor za brzu i efikasnu izgradnju bazena. Naši stručnjaci će osigurati da se lajner savršeno uklapa u vaš prostor i da vam pruži ugodno iskustvo plivanja.
  • Stručnost: Naš tim sastoji se od iskusnih stručnjaka sa znanjem i vještinama potrebnim za izvrsnost u bazenskoj industriji.
  • Kvaliteta: Koristimo samo najkvalitetnije materijale i proizvode kako bismo osigurali dugotrajnost i pouzdanost vašeg bazena..
  • Individualni pristup: Svaki projekt shvaćamo ozbiljno i prilagođavamo ga vašim željama i potrebama kako bismo ostvarili vaše sanjano plivalište.
  • Pouzdanost: Držimo se dogovorenih rokova i uvijek težimo prema najvišim standardima kvalitete.
+387 60 353 9024
3+
Godina
Iskustva
Zašto odabrati nas?

Bilo da želite osvježiti svoj postojeći bazen novom opremom ili sanjate o potpuno novom bazenu koji će postati oaza vašeg doma, Unipools je tu da vam pomogne. Obratite nam se i dopustite da vam pružimo izvanredno iskustvo u vezi s bazenskim uslugama. Vaše zadovoljstvo je naša glavna misija!

Vaš provajder usluga bazena
Šta nas čini drugačijima?
Vodeći se primjerom

Mi smo vodeća kompanija koja prednjači u najboljim praksama u industriji, kao i da smo na čelu najnovijih dostignuća.

Veoma smo profesionalni

Da li ste ikada imali iskustvo da tehničar ima loš odnos prema vama? Naš tim uvijek ostavlja pozitivan utisak.

Upravljanje bazenom

Želimo da imate bazensko iskustvo u kojem možete uživati bez potrebe da se nosite sa svim stresom oko održavanja.

Šta radimo drugo
Certifikovani, stručnii i temeljno obučeni

Naše uspješno dokazane politike kompanije su usađene uključujući korisničku podršku, poslovnu etiku i kontrolu kvaliteta. Naše usluge su više puta demonstrirane i uvježbane, sve u našem najmodernijem zatvorenom objektu za obuku tokom 10-dnevnog kursa.